Montana na Kladenské orly nestačila!

Kladenští volejbalisté vyhráli první utkání v evropském poháru, když v bulharské Montaně nedali domácímu celku po setech 25:18, 26:24 a 25:19 šanci se nadechnout a utkání zvrátit ve svůj prospěch.

Pokud za týden v úterý doma Kladno neprohraje, může se v dalším kole utkat s Maďary. Pokud Montana v Kladně zvítězí 3:0, poté by měl o postupujícím rozhodnout zkrácený set.

„Hráli jsme opravdu dobře, koncentrovaně a kluci plnili, co jsme jim s Milanem Fortuníkem řekli. Po jednoduše vyhraném prvním setu jsme se asi lekli, že nám to jde až moc snadno, tak jsme trochu polevili, ale naštěstí jsme ho v koncovce zvládli. Třetí set byl opět zcela v naší režii. Všechny nás těší, že jsme v posledních třech zápasech neztratili ani set. Věříme, že v sobotu v extralize proti Brnu zaplníme naší halu do posledního místečka. Fanouškům, na které se moc těšíme, připomínám, že v odvetě evropského poháru, v úterý večer, chceme, abych jich v rámci projektu 1000+1 přišel více než takzvaný litr,“ uvedl pro Vaše Kladno hned po utkání asistent trenéra Petr Klár.

Sestava Kladna: Zajíček, Habr, Sobotka, Hýský, Konečný, Vemič, libero Moník (bez střídání).

Zdroj: Jan Murárik / Vaše Kladno