Víkendový výsledkový servis 27.5. – 28.5.: Svobodové vybojovali další republikovou medaili, Tkadlec s Donátem brali na písku bronz

Po konci halových soutěží se dostávají ke slovu venkovní volejbalové aktivity, a to antukové a beachové turnaje. Indoor sezónu si prodloužili o jeden turnaj Lukáš a Vojtěch Svobodovi, kteří byli nominování do krajského výběru. Ten se účastnil mistrovství České republiky krajských reprezentací.

Chlapci U16

Krásné druhé místo a další medaili do sbírky si po víkendu přivezli svěřenci Kateřiny Svobodové z Hradce Králové. Se spoluhráči z Nymburka, Odoleny Vody, Příbrami a Kolína ztroskotali až ve finále, ve kterém narazili na výběr Jihočeského kraje, jehož tým byl složen z hráčů mistrovského Jihostroje. Chlapce ale mohla pořád těšit semifinálová výhra nad velmi silnou Prahou. Z Memoriálu Richarda Myslíka si veze individuální ocenění Lukáš Svoboda, stal se nejlépe podávajícím hráčem turnaje.

Chlapci U18 beach

Pražský Strahov o víkendu hostil turnaj Českého poháru kategorie U18. Ondřej Tkadlec s novým spoluhráčem Jiřím Donátem vybojovali skvělé třetí místo a radují se z prvního společného úspěchu.

Dívky U16, U14

Děvčata se účastnila prvních antukových turnajů. Kategorie U16 pod vedením Kateřiny Velíškové zdecimovaly každého soupeře, který se jim v cestě za triumfem postavil do cesty, a vezou zlato z Lupenic.

Václav Červený se svým týmem vyrazil na antuku do Tuchlovic, kde v konkurenci pěti týmů – Tuchlovice A, B, Kralupy, Komárov – neztratily jeho hráčky ani set a radovaly se z prvenství bez ztráty bodu.