Víkendový výsledkový servis 26.11. – 27.11.: Kadeti „přezimují“ na bronzové příčce             

Eagles U18, Kladno volejbal cz

V extralize kategorie U18 Kladno volejbal cz organizovalo turnaj na domácí půdě a dvě výhry kadetům zajistily průběžný extraligový bronz. Velký úspěch pro kladenský klub připsali nejmenší Cats a Eagles, když ovládli za asistence Věrky a Petra Šťastných turnaj v oranžovém minivolejbale. Víkend nevyšel bohužel ženskému A týmu, když mu unikla výhra dvakrát v tie-breaku.

Chlapci U18

Eagles U18, Kladno volejbal cz

Víkendovým cílem kladenských kadetů bylo setrvání v první výkonnostní skupině extraligy. To se díky výhrám s Příbramí a Libercem povedlo. „V zápasech, které jsme vyhráli, jsme podali solidní výkon. Hlavní je, že jsme splnili náš cíl a po víkendu víme, na co se máme soustředit na tréninku, abychom byli konkurenceschopní a setrvali v elitní pětce extraligy,“ okomentoval turnaj trenér Martin Čmeľ.

Kladno-Příbram 3:0

Kladno-České Budějovice 0:3

Kladno-Frýdek Místek 0:3

Kladno-Liberec 3:0

Všechny výsledky najdete ZDE.

Minivolejbal

Minivolejbal Kladno volejbal cz

Nejmladší Cats a Eagles se v sobotu zúčastnili turnaje Supermini Tour v modrém, oranžovém A a oranžovém B minivolejbalu v Kralupech nad Vltavou. Děti sbíraly další cenné herní zkušenosti. „Velké díky patří Věrce a Petrovi Šťastným za parádní organizaci dětí v místě turnaje,“ děkuje trenér Petr Vilt. Kromě zkušeností ale kladenská drobotina sbírala i úspěchy, když ovládla turnaj v oranžovém A minivolejbale.

Ženy

Tým vedený hrající trenérkou Leonou Neumannovou dvakrát smolně prohrál až v pátém setu. Drží si tak po dvanácti kolech soutěže 5. místo v průběžné tabulce. Neplánovaná ztráta 4 bodů je stála možnost se komfortně usadit na čtvrté pozici 2. ligy „Za mě je náš víkendový výsledek velké zklamání. Zápasy jsme si prohrály samy, ani v jednom utkání jsme nemusely do pátého setu,“ zhodnotila nečekané prohry Neumannová.  „Chyběla nám odvaha, nedokážeme stále udržet koncentraci po celý zápas a na můj vkus se moc rychle vzdáváme,“ dodala s tím, že je čeká reparát již tento víkend v Příbrami.

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Dívky U16 A

Cats U16 A, Kladno volejbal cz

Starší žákyně v neděli odehrály tři zápasy ve druhé výkonnostní skupině Krajského přeboru U16. „Byla naše povinnost dnes vyhrát. To se podařilo, ale občas jsme se přeci jen podřídily hře soupeřek. Musíme se více koncentrovat na míče zadarmo,“ zhodnotila výkony děvčat trenérka Irena Pokorná.

Všechny výsledky najdete ZDE.

Dívky U16 B

B tým starších žákyň se dnes potkal se svými kolegyněmi z C týmu v rámci 3. skupiny B Krajského přeboru U16. Děvčata vedená Tomášem Svobodou prohrála dvakrát s týmy Kralup. „První zápas jsme ztratili na začátku, kdy jsme se vůbec nehýbali v poli. Druhý set jsme pak prohráli v koncovce našimi chybami,“ popsal první prohru Svoboda. „V druhém zápase nás porazil velký respekt z podání soupeře, ale alespoň si zahrála všechna děvčata,“ hledal pozitiva ve druhé prohře.

Kladno B – Kralupy C 0:2

Kladno B – Kralupy B 0:2

Všechny výsledky najdete ZDE.

Dívky U16 C

Cats U16 C, Kladno volejbal cz

Václav Červený a jeho tým starších žákyň C bohužel ve 3. skupině B Krajského přeboru U16 dvakrát prohrál. „Dnes nám to jednoduše nešlo. Byli jsme nekoncentrovaní. Musím pochválit blokařku Elišku Mandovou, která oba zápasy odehrála na postě univerzálky,“ zhodnotil výsledky trenér Červený.

Kladno C – Kralupy B 0:2

Kladno C – Kralupy C 1:2

Všechny výsledky najdete ZDE.