Míč vyměnili za žetony. Hráči si večer v kasinu užili.

Foto: Rebuy Stars

Čtrnáct dní po hokejistech dostali pozvánku tentokrát volejbalisté. Orli zavítali do nákupního centra Oaza, aby v kasinu Rebuy Stars oficiálně zakončili uplynulou sezonu. Hráči vyměnili dres a míč za žetony a místo na palubovku usedli k herním stolům. Majitel klubu Milan Fortuník k tomu navíc prodloužil partnerství s jedním z nejštědřejších sponzorů organizace, obě strany si spolupráci pochvalují.

Ve středu večer usedli hráči k herním stolům a měli možnost vyzkoušet si ruletu, blackjack, poker nebo automaty. „Jsem rád ze jsem si to mohl zkusit a bavilo mě to, i když jsem nevyhrál žádný jackpot,“ uvedl blokař Petr Špulák, který v loňské sezoně patřil mezi nejlepší extraligové volejbalisty a v kasinu ho bavily nejvíce ruleta a blackjack.

„Akce v kasinu byla super, mile mě to překvapilo. O to víc jsem rád, že spolupráce klubu a Rebuy Stars nadále pokračuje. Bylo to milé zpříjemnění večera. A tímto bychom chtěl poděkovat za pozvání,“ uvedl slovenský blokař Lukáš Kyjanica, který si stejně jako jeho spoluhráč vyzkoušel obě hry.

Foto: Rebuy Stars

Oba hráči se ale shodli, že tomuto druhu zábavy se raději vyhnou. „Občas mám trošku nervy, takže to nebude nic pro mě,“ usmíval se Špulák. „Bylo fajn si vyzkoušet i tuto zkušenost do života, štěstí ve hře jsem příliš neměl,“ přidal se Kyjanica. Kromě nich se v kasinu objevili i další hráči Tomáš Kunc, Josef Vostárek, kondiční trenér Matyáš Myškovský, generální koordinátorka Anna Earl a samozřejmě také majitel klubu Milan Fortuník.

Šéf volejbalového klubu Kladno volejbal cz se v kasinu domluvil na pokračování spolupráce s Rebuy Stars a podepsal novou smlouvu s marketingovým zástupcem kasina Michalem Krčmářem. „Když jsme před několika roky vstupovali do volejbalu v Kladně, šli jsme do neznáma. Dnes víme, že to byl správný krok. Kladenský klub Milana Fortuníka má velmi početnou základnu jak hráčskou, tak fanouškovskou. Po hokeji je volejbal v Kladně druhý nejpopulárnější sport. A úspěšný!“ komentoval Michal Krčmář důvody prodloužení sponzorské smlouvy.

„Po městu je právě kasino Rebuy Stars nejvýznamnějším podporovatelem kladenského volejbalu. Díky jeho pomoci můžeme mít silný extraligový tým,“ vrátil sponzorovi kompliment Milan Fortuník.

Foto: Rebuy Stars