Víkendový výsledkový servis 28.1. – 29.1.: CATS rozveselila Smutná, kadeti si pojistili finále

Cats Kladno volejbal cz

Kladenský A tým žen dokázal dvakrát pokořit vedoucí tým druhé ligy. Svěřenci Martina Čmeľa potvrdili formu. V kategorii U22 si upevnili vedoucí pozici a v kategorii U18 skončili senzačně druzí v první skupině extraligy a vybojovali průběžnou třetí příčku.

Chlapci U22

Eagles U22, Kladno volejbal cz

Nejstarší Eagles vyhráli hladce další dva zápasy vedou prvoligovou tabulku o celých 20 bodů před druhým Sokolovem.

Kladno – SK Dansport Praha 3:0, 3:1

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Chlapci U18

Eagles U18, Kladno volejbal cz

Kadeti odjeli do Českých Budějovic, kde pod vedením Dana Jiránka bojovali o setrvání v elitní skupině extraligy U18. V sobotu se chlapcům povedlo hladce porazit Příbram 3:0 (21,19,23) a ani ve druhém utkání proti Proseku nezaváhali – 3:1 (22,16,-22,19). „V obou zápasech jsme zatlačili soupeře dobrým servisem a předvedli jsme velmi bojovný výkon,“ chválil své svěřence trenér Jiránek.

Na nedělní zápasy České Budějovice, které v sobotu prohrály smolně s Příbramí, povolaly jako posilu Tomáše Brichtu. Ten jim citelně pomohl a Eagles utrpěli první, ale jedinou, prohru v turnaji. V posledním utkání proti Znojmu si ale spravili chuť a s přehledem porazili ve třech setech Znojmo. Celkově Kladno obsadilo druhé místo v tabulce, jen bod za lídrem z Českých Budějovic. Pro Eagles to znamená fantastické třetí místo v celkové tabulce.

Kladno – Příbram 3:0

Kladno – Prosek 3:1

Kladno – České Budějovice 0:3

Kladno – Znojmo 3:0

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Chlapci U16

Eagles U16, Kladno volejbal cz

Starší žáci cestovali do Komárova k dalším zápasům Krajského přeboru U16. Všechny tři vyhráli bez komplikací ve dvou setech, i když proti Benátkám a Boleslavi dala trenérka Kateřina Svobodová šanci  hráčům z lavičky. „ V zápase proti Odoleně Vodě nám chyběl Lukáš Svoboda, který odjel hrát extraligu U18. Ale i v tomto zápase jsme jasně dominovali, nepřipustili žádnou komplikaci a zvítězili,“ potěšilo trenérku. Eagles jsou nadále vedoucím týmem tabulky dva body před konkurentem z Nymburka.

Kladno – Mladá Boleslav 2:0

Kladno – Odolena Voda 2:0

Kladno – Benátky nad Jizerou 2:0

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Ženy

Cats Kladno volejbal cz

CATS vycestovaly do Prahy ke dvojzápasu proti lídrovi VSK ČVUT. Kondičku čerstvé posily, ex-reprezentantky, Lucie Smutné se tým rozhodlo prověřit hned ve dvou pětisetových bitvách. Obě měly pro hráčky trenérky Neumannové šťastný konec. „ Průběh obou utkání se odvíjel od toho, kdo zrovna lépe servíroval. Chválím tým za bojovný výkon, který jsme po většinu zapasu předváděly. Bohužel nás malé výpadky v našem výkonu stály dva body,“ okomentovala zápasy. „ I přesto oba zápasy hodnotím pozitivně a věřím, že si za 14 dni dojedeme do Plzně pro další body,“ dodala.

VSK ČVUT – Kladno 2:3, 2:3

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Dívky U18

Juniorkám začala o víkendu nadstavba 1. ligy, ve které se představily ve skupině o 7.-12. místo. První zápas děvčatům vůbec nevyšel, dělali jednoduché nevynucené chyby, a utrpěly porážku 1:3. Ve druhém zápase se týmu dařilo daleko lépe. Po změně taktiky, tým vedený Petrem Forejtem ožil, úspěšně bránil a zpřesnil mezihru. „ Byl k vidění volejbal, který jsem od holek chtěl vidět od začátku. I přes prohru prvního setu jsme další tři suverénně zvládli,“ chválil za druhé utkání hráčky Forejt.

Kladno – Svitavy 1:3, 3:1

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Dívky U16 A

Cats U16, Kladno volejbal cz

Starší žákyně s trenérkou Terezou Ticháčkovou čekaly po návratu do první skupiny čekaly tři náročné zápasy. „S Mělníkem a Nymburkem holky odehrály pěkné zápasy, s Kralupami se tolik nedařilo. Holky ale nabraly cenné zkušenosti s kvalitními soupeřkami,“  ohodnotila turnaj trenérka.

Kladno – Mělník 0:2

Kladno – Nymburk 0:2

Kladno . Kralupy 0:2

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Dívky U16 B

Cats U16 B, Kladno volejbal cz

B tým starších žákyň odehrál 3. část 3. skupiny Krajského přeboru U16. „ V prvním zápase nám odešlo podání, a to nás provázelo i dalšími zápasy,“ litoval trenér Tomáš Svoboda.

Kladno – B K. Dvůr 0:2

Kladno – B Kunice 1:2

Kladno B – Tuchlovice 2:1

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Dívky U16 C

Cats U16 C, Kladno volejbal cz

I kladenský C tým byl zastoupen v C skupině Krajského přeboru kategorie U16. CATS se v prvním zápase musely trošku probrat, ale po bojovném výkonu nakonec zápas vyhrály v tie-breaku. V dalších dvou zápasech již předváděly pohlednou hru s minimem chyb. „ Dokázaly jsme vytvářet i pěkné útočné akce. Dnes nás přehrál v posledním zápase jen Králův Dvůr, který spadl do naší skupiny z druhé osmičky, tudíž byl jasným favoritem. Presto jsme je pěkně potrápily a vzaly jim jeden set,“ potěšilo Irenu Pokornou.

Kladno – Komárov A 2:1

Kladno – Tuchlovice 2:0

Kladno – Králův Dvůr B 1:2

Všechny výsledky ZDE.