Víkendový výsledkový servis 14.1. – 15.1.: Cats si smlsly na Chabařovicích

Cats, Kladno volejbal cz

O highlight víkendu se postaraly Cats, když si ve druhé lize připsaly dvě jednoznačná vítězství na úkor favorita za Chabařovic. Chlapci kategorie U22 v novém roce bohužel utrpěli první prohru v soutěži, když nestačili na Plzeň. Jejich první místo je ovšem prozatím nedotknutelné.

Chlapci U22

Nejstarší svěřenci Martina Čmeľa se představili v ostrých zápasech po dlouhé, skoro dvouměsíční pauze, a předvedli hodně nepovedený výkon. „S výsledkem sobotních utkání nejsem vůbec spokojený, byla to vůbec první prohra kluků v soutěži a zbytečná ztráta 4 bodů,“ okomentoval výsledky. V neděli měli Eagles možnost napravit si reputaci na domácí půdě v utkáních proti Sokolovu, což se povedlo.  Předvedli daleko kvalitnější výkony než v sobotu a přehráli Sokolov dvakrát za tři body.

Nečekané prohry ovšem neohrozily neotřesitelnou pozici, kterou kladenský tým U22 v tabulce 1. ligy má. Té vévodí s náskokem devíti bodů na Sokolov.

Kladno – Plzeň 3:2, 1:3

Kladno – Sokolov 3:0, 3:1

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Chlapci U14

Eagles U14, Kladno volejbal cz

Mladší žáci v neděli odehráli další kolo Krajského přeboru U14 na pražském Proseku.  První zápas se nejmladším Eagles vůbec nepovedl a domácí SK Prosek byl navíc jednoznačně lepší ve všech činnostech. „Ve druhém zápase s neoblíbeným soupeřem z Odolky jsme podali daleko lepší výkon. Kluků bylo jen šest a museli se poprat i s tím, když některému něco nevyšlo,“ hodnotí druhý zápas trenér Martin Ticháček. Výhru si chlapci připsali v zápase proti Kocourům z Příbrami, kteří vzdorovali jen v prvním setu a vynutili si koncovku. Druhý set byl už jasnou záležitostí Kladna.

Prosek-Kladno 2:0

Odolena Voda A-Kladno 2:0

Příbram-Kladno 0:2

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Ženy

Rychlou záležitostí bylo sobotní dvojutkání CATS proti druhým Chabařovicím. Několikanásobného šampióna druhé ligy vyprovodily hráčky Leony Neumannové dvakrát bez ztráty setu. „I když jsme do prvních dvou setů vstoupily možná trochu nekoncentrovaně, povedlo se nám uhrát oba v koncovkách. Moc holky chválím a doufám, že i v dalších zápasech budeme předvádět takový volejbal jako v sobotu,“ těšilo hrající trenérku.

Kladno – Chabařovice 3:0,3:0

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Dívky U22

Cats U22, Kladno volejbal cz

Cats v kategorii U22 pokračují ve vítězném tažení a do tabulky si připsaly šest bodů za dvě výhry v Teplicích. Chybí jim tak již jen tři body, aby se dostaly na třetí místo 1. ligy.

Teplice – Kladno 0:3, 0:3

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Dívky U14 A, B

Cats U14 A, Kladno volejbal cz

V neděli odehrála obě družstva nejmladších děvčat ve skupině B Krajského přeboru U14 dvě, respektive tři utkání. Družstvo A nezaváhalo ani v jednom ze dvou zápasů a celkem s přehledem si drží špičku tabulky, ve které se dělí o první místo s TJ Kralupy.

 „Holky B týmu se nezvládaly koncentrovat na svoji vlastni hru. Po delší pauze, ve které proběhly vánoční svátky a zúčastnily se lyžařských výcviků, tápaly opět i v přebíhání. Na tom budeme muset zase poctivě zapracovat,“ řekla po třech prohrách trenérka Irena Pokorná.

Cats U14 B, Kladno volejbal cz

Kladno A – Brandýs nad Labem 2:0

Kladno A – Neratovice 2:0

Kladno B – Neratovice 0:2

Kladno B – Kralupy 0:2

Kladno B – Brandýs nad Labem 0:2

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Minivolejbal

Minivolejbal 14.1.2023, Kladno volejbal cz

V sobotu proběhl v Kladenské sportovní hale další turnaj Supermini Tour. „Na dětech je vidět velký posun, i když výsledkově jsme to nepotvrdili. Velmi chválím organizační trenérský tým, turnaje už prostě umíme udělat,“ těšil další vydařený turnaj šéftrenéra kladenského minivolejbalu Petra Vilta.

Minivolejbal 14.1.2023, Kladno volejbal cz