Víkendový výsledkový servis 7.1. – 8.1.: Kladenské naděje vstoupily do nového roku pravou nohou

Eagles U16, Kladno volejbal cz

Hned první lednový víkend se opět rozehrály soutěže mládeže. Starší žáci nadále potvrzují svou dominanci. Cats se v kategorii U16 po suverénním výkonu vracejí do první výkonnostní skupiny. Ve starších kategoriích dívek U22, U20, U18 byly k vidění velké boje a k potěšení fanoušků většina bodů putuje na Kladno.

Chlapci U16

Eagles U16, Kladno volejbal cz

Starší žáci si v neděli s přehledem poradili s Příbramí A a B a Komárovem a připsali si do tabulky plný počet bodů. „Dnes jsme potvrdili naší pozici v čele Krajského přeboru U16. Zápasy pro nás byly příjemnou herní rozcvičkou po delší herní pauze,“ vyjádřila spokojenost trenérka Kateřina Svobodová.

Kladno – Příbram A 2:0

Kladno – Příbram B 2:0

Kladno – Komárov 2:0

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Třicet odkoučovaných setů má po víkendu na svém účtu Petr Forejt. Postupně vedl tým kadetek, juniorek i U22. „Odehráli jsme velmi dlouhé a extrémně náročné zápasy. Holky mne velmi potěšily, hrály jako opravdový tým a oceněním nám je pět výher ze šesti tajbrejků,“ chválí trenér své hráčky.

Dívky U22

Cats v kategorii U22 zabojovaly a v domácí hale dvakrát porazily vedoucí Žatec v pěti setech.

Kladno – Žatec 3:2, 3:2

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Dívky U20

Cats U20, Kladno volejbal cz

Juniorky ve druhé lize také absolvovaly dva herní maratóny a díky dvěma výhrám za dva body se vyhouply na stříbrnou příčku skupiny A.

Plzeň – Kladno 2:3, 2:3

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Dívky U18

Kadetky v první lize za svými staršími kolegyněmi nezaostaly a po herní pauze si kondici také prověřily během deseti odehraných setů. Do tabulky si připsaly jedno výhru a jednu prohru.

Kladno – Příbram 2:3, 3:2

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Dívky U18 B

Tým vedený Václavem Červeným v Krajském přeboru U18 dvakrát zaváhal. „Holky nepodaly výkon, který od nich očekáváme.  V zápase proti Čelákovicím byl velký rozdíl ve všech činnostech. Prostě nám nešlo vůbec nic. Druhý zápas proti Roztokám jsme předvedli daleko lepší hru, bohužel štěstíčko se na naši stranu nepřiklonilo,“ zhodnotil předvedené výkony trenér.

Kladno B – Čelákovice 0:3

Kladno B – Roztoky 2:3

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Dívky U16 A

Cats U16, Kladno volejbal cz

Starší žákyně zametly ve 2. skupině Krajského přeboru U16 se svými soupeřkami a tři výhry znamenají návrat do první skupiny. „Dnes jsme s přehledem vyhrály všechny zápasy a potvrzujeme, že patříme do první výkonnostní skupiny, kam po dnešku postupujeme zpět,“ těší trenérku Irenu Pokornou.

Kladno – Benátky 2:0

Kladno – Nymburk B 2:0

Kladno – Lysá 2:0

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Cats U16, Kladno volejbal cz

Dívky U16 B

B tým starších žákyň ve 3. skupině B Krajského přeboru U 16 dvakrát prohrál. V posledním zápase si děvčata spravila chuť a porazila tým Dobřichovic 2:0. „Holky dnes nehráli dobře. Nešlo nám zejména podání. Oceňuji, že jsme se snažili hrát “volejbal”, ale děláme hodně chyb,“ zhodnotil zápasy trenér Tomáš Svoboda.

Kunice B – Kladno B 2:0

Králův Dvůr A – Kladno B 2:0

SVBC B – Kladno B 0:2

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Dívky U16 C

V Krajském přeboru se představil i C tým, ve kterém získávají zkušenosti zejména hráčky ve věku mladších žákyň. „V naší hře je ještě hodně nepřesností, ale vidím veliké zlepšení. Dnes jsme hráli v hodně okleštěné sestavě 6 hraček, přesto jsme dvakrát vyhráli a jsem velmi spokojený,“ chválil své hráčky trenér Červený.

Kladno C–Králův Dvůr 0:2

Kladno C – SVBC 2:0

Kladno C – Kunice 2:0

Všechny výsledky naleznete ZDE.