Víkendový výsledkový servis 12.11. – 13.11.: Kladenská mládež zažila úspěšný víkend

Cats U14, Kladno volejbal cz

Eagles a Cats se na sebe nemohou vytahovat. Kluci i holky bodovali, kde mohli, a tak se mohou radovat trenéři obou mládežnických složek. Ženy vybojovaly dvojvítězství v domácím prostředí, stejně jako mladší žákyně, na které nestačil žádný z jejich soupeřů. Svěřenci Martina Čmeľa zůstávají neporaženi a starší žáci drží průběžné druhé místo tabulky Krajského přeboru U16.

Chlapci U22

Tým U22 odehrál o víkendu dvojutkání první ligy proti Aeru Odolena Voda. Díky dvěma výhrám pokračují jízdu soutěží bez prohry a ztráty jediného bodu.

Kladno U22 – Aero Odolena Voda U22 3:0, 3:1

Všechny výsledky skupiny naleznete ZDE.

Chlapci U16

Eagles U16, Kladno volejbal cz

Úřadující Mistři České republiky v kategorii U16 odehráli další turnaj v rámci Krajského přeboru U16. Díky třem výhrám se drží na průběžném druhém místě tabulky. „Po celý turnaj jsme výborně podávali a útočili. Tři hráči již zvládají úspěšně skákané rotované podání a další tři pěknou ostrou plachtu,“ těší pokrok svěřenců trenérku Kateřinu Svobodovou. Chlapci již také zapojili do hry útok prvním sledem, na který je navázán i úspěšný útok ze zóny šest. „Budeme teď pracovat hlavně na obraně, jak na síti, tak v poli. Dalším velkým úkolem bude naučit se udržet koncentraci po celou dobu utkání,“ dodává trenérka.

Kladno – Kolín 2:0

Kladno – Nymburk 2:0

Kladno – Brandýs nad Labem 2:0

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Ženy

Cats si v sobotu připsaly do tabulky všech šest bodů. První utkání by šlo popsat jako boj. „V prvním zapase jsme se na vítězství dost nadřely. Jako nováčkům nám tahle soutěž přináší různorodost volejbalu našich soupeřů a někdy je těžší se s tím srovnat. I když jsme byly volejbalovější, tak nám soupeř nedal nic zadarmo a výměny byly občas velmi dlouhé. O to víc si ceníme vítězství za 3 body,“ popsala zápas hrající trenérka Leona Neumannová.

Druhý zápas byl pro Cats jednodušší, protože byly na soupeře již nachystané a kvalitní servis a obrana na síti jim pomohly k cennému vítězství.

Kladno – Děčín 3.1, 3:1

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Dívky U22

V první lize kategorie U22 hostily Cats v tabulce druhý Orion. První zápas se ze začátku nevyvíjel moc dobře, když Cats prohrávaly 0:2 a očividně zaspaly nástup, ale nakonec mobilizovaly všechny své síly a vybojovaly alespoň bod za tajbrejk.

„Ve druhém zápase jsme kvůli nepřesnostem prohráli první set, a i v ostatních setech museli dohánět pětibodové manko. Ale i přesto jsme vyhráli všechny tři body a musím holky pochválit za skvělý výkon, nejlepší v letošním roce. Všechny šlapaly naplno a bojovaly o každý míč,“ těšilo hlavního trenéra Petra Forejta.

Kladno-Orion 2:3, 3:1

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Dívky U20

Cats U20, Kladno volejbal cz

Dívky U20 ve druhé lize čekal výjezd do Teplic. Trenér Petr Forejt mohl počítat pouze se šesticí hráček bez deseti absentujících. „Děvčata dodržela taktiku, kterou jsme si určili a celý první zápas ji bez chyb dodržela. Za to je nesmírně chválím,“ potěšilo Forejta.

Ve druhém zápase kladenské Kočky podcenily vstup do zápasu. I když se dokázaly vrátit, bohužel koncovku čtvrtého setu vinou chybějící energie, i přes vedení 23:20, smolně prohrály.

Teplice-Kladno   1:3, 3:1

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Dívky U18

Dívky se zaskakující trenérem Petrem Forejtem před sebou neměli jednoduchý úkol, jelikož se jich sešla jen osm, respektive šest na druhém zápase. „Holky se s tím popasovaly se ctí, i když jsme z výsledku všichni zklamaní,“ dodal trenér.

Kladno – Orion     0:3 a 1:3

Všechny výsledky naleznete ZDE.

Dívky U18 B

Děvčata s trenérem Václavem Červeným bojovala proti soupeřům z Hořovic. Bohužel bojovný výkon nekompletního týmu na soupeře nestačil. „Těšila mě bojovnost, se kterou holky nastoupily a držely se jí po obě utkání,“ okomentoval dvojzápas trenér.

Kladno – Hořovice A 0:3

Kladno – Hořovice B 0:3

Dívky U14 A, B

Cats U14, Kladno volejbal cz

Mladší žákyně A zazářily a před domácím publikem vybojovaly plných devět bodů. „Velký pokrok jsme udělaly v téměř bezchybném podání. Chválím i příjem,“ radovala se trenérka Irena Pokorná. „Ještě budeme pracovat na hře v poli a na pečlivém zpracování míčů zadarmo,“ dodala.

B tým měl premiéru v přebíhání, což děvčata ovlivnilo a jejich výkon byl nesoustředěný. Bohužel tak Cats utrpěly tři prohry.

Kladno A – Neratovice A 2:0

Kladno B – Brandýs nad Labem 0:2

Kladno A – Brandýs nad Labem B 2:0

Kladno A – Kladno B 2:0

Kladno B – Neratovice 0:2