Víkendový výsledkový servis 10.9. – 11.9.

U16 Eagles, Kladno volejbal cz

Eagles U16 na úvod suverénní

Druhý zářijový víkend se naplno rozjely soutěže. Ať už přípravné turnaje, nebo ostré zápasy absolvovalo několik týmů Kladno volejbal cz.

Starší žáci U16

U16 Eagles, Kladno volejbal cz

Tým Kateřiny Svobodové vstoupil jako obhájce titulu do soutěže stylově. Na turnaji Krajského přeboru U16, který se konal v Kralupech nad Vltavou, si postupně poradil s domácím týmem, Příbramí A a Příbramí B shodně 2:0. „I s obměněným kádrem pokračujeme na vítězné vlně. Proti Kralupům a Příbrami B si zahráli všichni loňští mladší žáci. Proti silnějšímu soupeři, Příbrami A, jsme museli hrát v nejsilnější sestavě. První set jsme začali špatně, ale postupně jsme se rozehráli k pěknému výkonu a vyhráli 2:0,“ zhodnotila výkon svěřenců trenérka Svobodová. Všechny výsledky naleznete ZDE.

Dívky U20

U20 Cats, Kladno volejbal cz

Svěřenkyně Petra Forejta se zúčastnily turnaje v pražských Střešovicích. Po pomalém rozjezdu byly holky již suverénní a zapsaly si do turnajové tabulky tři výhry proti Španielce, Hradci a Kometě. V neděli následovaly boje o umístění, kdy v boji o třetí místo bohužel podlehly Ústí. „Hráli jsme v hodně improvizované a okleštěné sestavě. V osmi lidech bylo velmi náročné odehrát šest zápasů, v semifinále jsme narazili na pozdějšího vítěze. Holky ale obstály,“ chválil své hráčky nový kladenský trenér.

Dívky U18

U18 Cats, Kladno volejbal cz

Svěřenkyním Ireny Pokorné začal v sobotu Krajský přebor U18. Skóre je vyrovnané, děvčata porazila hladce Kolín B 3:0, následně však stejným poměrem prohrála s Kolínem A. Všechny výsledky naleznete ZDE.