Přípravné utkání proti Příbrami otevřeno pro diváky

Již dnes od 18:00 mají fanoušci Kladno volejbal cz možnost vidět nový tým pro sezonu 2021/22 v akci. Do Kladenské sportovní haly přijede další tým ze Středočeského kraje Kocouři Příbram.

Na palubovce se objeví všichni nově příchozí zahraniční hráči Orlů, jediný nováček domácího týmu, který se divákům nepředstaví je blokař Petr Špulák, který dostal nominaci od reprezentačního trenéra U20 Jana Svobody a odlétá se na mistrovství světa.

Pro diváky je nachystáno několik novinek. Klub se domluvil na spolupráci s kladenským zpěvákem Jarym Tauberem, který pro klub složil, nahrál a nazpíval hymnu. „Jsem rád, že už klub a A tým neprezentujeme jen graficky, ale i v hudební podobě. Natáčení ve studiu s Jarym jsme si užili, chystáme i videoklip a věřím, že tím, že je refrén chytlavý, tak si brzy bude zpívat s orly celá tribuna“, říká trenér A týmu Milan Fortuník.

V dnešním utkání se domácí hráči představí fanouškům v nových dresech. Dresy jsou opět z dílny grafika a designéra Tomáše Hýského, který tvoří návrhy pro klub už několik let. Šéf klubu Milan Fortuník si návrh pochvaloval: „Letošní dresy se opět povedly. Líbí se mi námět orlů, jak se perou o balon, který se objevuje na boku dresu.“

Vstup na utkání je pro všechny zdarma, je nutné dodržet aktuální opatření a u vstupu je nutné prokázat jedno z následujících:

– absolvování PCR testu v posledních 7 dnech,

– absolvování POC antigenního testu v posledních 72 hodinách,

– mít laboratorně potvrzené prodělání onemocnění covid-19, které není starší jak 180 dní,

– mít alespoň 14 dní od aplikace druhé dávky u dvoudávkové vakcíny,

– u jednodávkové vakcíny musí od očkování uplynout alespoň 14 dní.