Odveta pohárového finále už v sobotu! Přijďte si vyzkoušet volejbal a fandit orlům

Kladenští volejbalisté před sebou mají poslední dva domácí zápasy základní části a v boji o co nejlepší umístění budou potřebovat vaši podporu! V sobotu 29. února od 18 hodin přivítají orli na své palubovce České Budějovice a před zápasem si pro diváky připravili speciální program.

Na kladenské palubovce se dá čekat pořádně třaskavá atmosféra a napínavá bitva. Domácí orli totiž mají Jihostroji rozhodně co vracet. Právě tyto dva celky se totiž minulý víkend utkali ve finále Českého poháru, kde se stejně jako v loňském roce radoval jihočeský tým. Nyní si to obě mužstva rozdají ještě v rámci extraligy. V její tabulce jsou České Budějovice druhé, zatímco Kladnu patří sedmá příčka. Kladeňáci každopádně můžou zaútočit na páté místo, protože s Prahou, která toto umístění okupuje, jsou bodově vyrovnaní!

Samotný zápas v sobotu odstartuje v 18 hodin, vedení kladenského klubu ale zve všechny diváky, aby přišli už o dvě hodiny dříve. Orli se totiž připojili k akci evropské volejbalové federace CEV s názvem #1DayMore4Volleyball. Od 16 hodin si tak všichni zájemci budou moci vyzkoušet volejbal s kladenskými trenéry a posléze se potkat i se svými oblíbenými hráči z kladenského celku! Jedná se tak o ideální příležitost, jak ulovit podpis nebo fotku s některým z orlů. 29. únor je zkrátka dnem navíc pro volejbal!

Zdroj: https://kladenskelisty.cz/209078/odveta-poharoveho-finale-uz-v-sobotu-prijdte-si-vyzkouset-volejbal-a-fandit-orlum/