NOVINKA! Kladno hostí Světovou volejbalovou trenérskou show 2020

Po Českých Budějovicích a Ostravě má světová show namířeno do Kladna! Třetí ročník Světové trenérské konference 2020 nabídne absolutní špičku nejen z trenérského světa volejbalu, ale i další odborníky.

Unikátní konference se světově uznávanými kouči se již potřetí uskuteční v České republice. Premiérový ročník se uskutečnil v Českých Budějovicích, kdy konference přilákala více než 180 trenérů z celého světa. Druhý ročník se odehrál v loňském roce v Ostravě za účasti 220 volejbalových trenérů ze 14 zemí. Třetí ročník míří na Kladno s tím, že posune laťku návštěvnosti ještě o něco výš.

Třetí ročník World Volleyball Coaches Show proběhne 13. – 14. června 2019 v Kladenské sportovní hale, kde má zázemí kladenský extraligový tým Milana Fortuníka.

Trenérská show bude zaměřena na mládežnický volejbal. V praktických ukázkách přímo na palubovce představí světově uznávaní trenéři své pohledy a názory na moderní volejbal. Vše bude simultánně překládáno do českého jazyka.

V roce 2019 přednášeli na konferenci: Massimo Barbolini – italský volejbalový trenér a zároveň jeden z nejúspěšnějších ženských volejbalových trenérů na světě (téma přechod z obrany do útoku a specifika tréninku bloku s hráčkami). Marian Jelínek, uznávaný mentální kouč, zaměřil své přednášky na emoce v týmových sportech a jak s nimi pracovat. Mentální kouč z každého trenéra bylo téma druhé přednášky M. Jelínka.  Javier Weber, volejbalový trenér a bývalý reprezentační nahrávač Argentiny, poodhalil své znalosti v oblastech jak ubránit co nejvíce míčů v obraně a útok po příjmu.

V roce 2018 přednášeli ČR Italové Roberto Piaza a kondiční kouč Martin Poeder, třetím přednášejícím byl bývalý reprezentační kouč Zdeněk Šmejkal.

Také v roce 2020 nabídne Světová volejbalová trenérská show ty nejlepší volejbalové odborníky ze světa, ale i lektory z České republiky. Jedná se o zcela výjimečnou volejbalovou akci, kde můžete čerpat nejnovější poznatky od světových odborníků.

Rezervujte si termín v kalendáři! Lístky na Světovou volejbalovou trenérskou show 2020, která proběhne 13. – 14. června v Kladně, budou již brzy v prodeji.

Zdroj: https://volleycountry.com/cz/novinky/novinka-kladno-hosti-svetovou-volejbalovou-trenerskou-show-2020