KP kadetů z pohledu týmu Junioři B

Dnes jsme zde na Kladně an 4.ZŠ odehráli hned tři zápasy.

První zápas jsme nastoupili proti Komárovu, výsledný stav 3:0. I přesto že jsme vyhráli tak si myslím, že jsme dělali zbytečné chyby na saku – konkrétně jsme měli mezi blokama mezery, nebyli jsme kde jsme měli být. Komárov bodoval i z několika našich zkažených servisů, což by se proti jiným těžším soupeřům rozhodně nevyplácelo, avšak historie se neptá, a po třísetovém utkání jsou tři body v tabulce naše.

Ve druhém zápase jsme se utkali s Rakovníkem. Finální stav byla opět výhra 3:0.

Přišlo mi, že jsme byli více sebejistí, než v předchozím zápase, sednul nám servis a sednul nám i útok. Na příjmu jsme byli důslední a stejně tak i v obranách. Nedělali jsme tolik zbytečných chyb na servisu ani na saku. Zápas jsme odehráli kvalitně a drželi jsme Rakovník celou dobu pod kontrolu. Zasloužené tři body.

Poslední zápas jsme odehráli proti svým vlastním týmovým spoluhráčům – Kladno Kadeti A.

Finální výsledek 0:3.

První set jsme odehráli výborně. Byli jsme tvrdí na servisu a velmi důsledně jsme vzadu bránili. Praktický po celý set jsme celou dobu drželi bodově pod sebou, byla vidět a slyšet velká snaha a touha po vítězství, hráli jsme dobře, s minimem chyb a hlavně s velkou bojovností. Bohužel jsme ale v koncovce povolili a nakonec se stav otočil proti nám a prohráli jsme první set 23:25.

Druhý set jsme již neodehráli s takovou chutí a odhodláním ale i přesto byl konečný stav 21:25.

Třetí set se bohužel odehrál v režii soupeře, podrželi si nás servisem a kvalitním útokem, 19:25. Kdybychom hráli po celou dobu jako v prvním setu, určitě bychom se dostali alespoň do tiebreaku, bohužel jsme ale povolili.

Obecně bych tedy řekl, že to dnes bylo hodně o servisu a  o obraně. Naši dnešní hru bych ohodnotil kladně, 8/10.

Karim Hammadi