Permanentky na zápasy A týmu

I letos nabízíme možnost zakoupit permanentku a zajistit si tak své místo v Kladenské sportovní hale během zápasů A týmu mužů Kladno volejbal cz. Permanentka platí na všechny zápasy v sezoně 2019/20 – Uniqa extraliga včetně play-off, Challenge Cup i Český pohár.

Systém prodeje jsme po zkušenosti z předchozí sezony upravili, tak si pojďme přiblížit, jak letos získat své místo na zápase:

  1. zakoupit permanentku za 300,- Kč na své oblíbené místo
  2. do 24h před zápasem poslat e-amil nebo sms, že přijdete
  3. na pokladně na vás bude čekat lístek na vaše místo za sníženou cenu 50,- Kč

Kam mám napsat rezervaci, že na konkrétní zápas přijdu?

Můžete psat sms na tel.č.: +420 704 426 104 , nebo e-mail na: klub@kladno.volejbal.cz nejpozději 24h před zápasem. Do zprávy napište jméno, místo, číslo permanentky. Do 1 zprávy je možné napsat za celou rodinu, skupinu, tým, takže pak všechny vstupenky budou na pokladně připravené najednou.

Kde si lístky na konkrétní utkání vyzvednu?

Vstupenky na utkání si vyzvednete na speciální pokladně u vstupu do haly nejdříve 1hod před zápasem. Tam i vstupenky přímo zaplatíte.

Proč je systém složitější?

Během zápasů v minulé sezoně jsme měli hodně prázdných míst na hlavní tribuně. Tomu se právě úpravami chceme vyhnout. V případě, že na některý z našich zápasů nepůjdete a neobjednáte si prostřednictvím sms nebo e-mailu svou vstupenku, tak budeme moct prodat lístek na vaše sedadlo někomu jinému a tribuna bude zaplněná.

Co když zapomenu sms nebo e-mail na rezervaci svého místa poslat?

Pokud nestihnete 24h před zápasem poslat e-mail nebo sms s objednávkou na vaše místo, prodáme vám na pokladně vstupenku do haly za poloviční cenu, pokud se prokážete permanentkou, ale už nemusí být na vaše místo, ale na jiné volné místo v hale.

Vyplatí se mi to, nebo utratím víc?

Cena permanentky je 300,- Kč. Na každý zápas pak budete mít vstup za půlku = 50,- Kč. Jen v základní části Uniqa extraligy hrajeme doma 11 zápasů.

  • 50,- Kč  x  11 zápasů  +  300,- Kč za permanentku  =  850,- Kč
  • bez permanentky zaplatí dospělý minimálně 1.100,- Kč jen v základní části Uniqa extraligy

Pokusili jsme se celý postup shrnout, ale pokud i přesto máte nějaké otázky, tak pište na: klub@kladno.volejbal.cz, samozřejmě na dotazy odpovíme i u prodeje permanentek.