Orli a Rytíři myslí na diváky

Už po pátečním postupu hokejistů Kladna do semifinále play off první ligy bylo jasné, že v třetím utkání jejich série s Jihlavou dojde k souběhu dvou významných sportovních akcí, které do posledního místečka zaplní hlediště. V úterý v 18.00 hodin totiž mělo být na programu také první čtvrtfinále volejbalové extraligy mezi Kladnem a Brnem.

Pro fanoušky obou sportů je dobrá zpráva, že kluby se stejně jako v minulosti domluvily tak, aby nebyl divák ochuzený a naopak měl dvojnásobný prospěch.

„Jelikož se termíny překrývají, posunuli jsme začátek našeho utkání,“ uvedl hlavní trenér volejbalistů Milan Fortuník s tím, že nově bude mít zápas začátek ve 20.10 hodin, což přivítala i ČT sport, která bude duel vysílat přímým přenosem.

Diváci tak mohou přejít z hokejového utkání Rytířů, které se hraje od 18.00 hodin, na zápas Orlů. Navíc. „Vstupenky z hokeje platí i na volejbal,“ oznámil Fortuník.

Hokejová série začne v pátek a sobotu v Jihlavě, v úterý a ve středu se stěhuje do Kladna (18.00). Případný pátý zápas bude hostit Horácký zimní stadion v pátek 22. března, v neděli by se hrálo v Kladně (16.00) a v úterý opět na Vysočině.

Volejbalisty čeká druhé utkání příští pátek v Brně (16.00), třetí v pondělí 25. března doma (18.00), případné čtvrté ve čtvrtek 28. března v moravské metropoli a páté poslední březnový den opět v Kladně.

Zdroj: https://kladensky.denik.cz/ostatni_region/orli-a-rytiri-mysli-na-divaky-20190314.html