KLADNO B se stalo vítězným týmem dalšího kola čtyřek v Mělníku!

Ve složení Kuba Kubišta, Kuba Hlaváček, Michal Kratina a Matěj Kubelka jasně kralovalo celému turnaji. Po vítězství ve skupině ( Odolka B 2:0, Benátky B 2:0), zvítězilo po boji i v semifinále 2:0 (23,23) nad Královým Dvorem a zajistilo si finále. Tam se utkalo se semifinálovým přemožitelem našeho Áčka, Odolenou Vodou A. Útočnou, ale i taktickou hrou ji zdolalo poměrně snadno 2:0. Gratulujeme !

Kladno A, ve složení David Pergl, Vojta Ctibor, Vojta a Lukáš Svobodovi, začalo jako obvykle vlažně, ale zlepšenou hrou dokázalo přehrát Mělník i Odolku C 2:0 a skupinu také vyhrát. Náš častý soupeř Odolena Voda A měl tentokrát v semifinále více štěstí a porazil nás 2:1, 15:13 v tie-breaku. V boji o 3. místo přehrál Áčko lépe hrající Králův Dvůr 2:0.

Nutno zmínit, že oba naše týmy se prezentují odvážnou, útočnou hrou. Áčko dnes udělalo více nevynucených chyb na podání a v útoku, ale nejmarkantnější rozdíl je v herním projevu a v nasazení obou týmů. Béčko má v tomto směru jasně navrch ! a proto častěji vítězí.

Kladno C sbíralo zkušenosti v sestavě Max Pour, Lukáš Mehes, Fanda Novotný, Ondra Koflák, Tomáš Brůha a obsadilo 12. místo.

Zvláštní poděkování dnes patří i korektním mělnickým rozhodčím, kteří byli zatím asi nejlepší z celé tour ml.žáků, když nepřiváděli nikoho k šílenství a jak to má být, nebyli vlastně vidět. Díky, chlapci, měli jsme klidný den. Také poděkování Ivče za fotky a pomoc při coachingu, přátelé.

Díky, trenérka Katka Svobodová

Lukáš Svoboda, Kladno A:

20.1.2019 náš tým Kladno volejbal cz A, který se skládá z kapitána Davida Pergla, Vojty Ctibora, Vojty Svobody a Lukáše Svobody, odehrál 4. kolo KP4. Byli jsme zařazeni do skupiny B. První zápas jsme odehráli s Odolenou Vodou C. Vyhráli jsme 2:0. Druhý zápas s Mělníkem jsme také vyhráli 2:0, ale dali nám zabrat. Stali jsme se vítězi naší skupiny. Od této chvíle už se nám tolik nedařilo. Naši soupeři byli dobří. Následoval zápas s Odolenou Vodou A, který jsme prohráli 1:2 v tie-breaku, což nás mrzelo. Nevyužili jsme dostatečně všechny naše dovednosti. Hodně jsme kazili. Škoda zbytečných chyb. S Královým Dvorem jsme prohráli 2:0 a tím jsme skončili na 4. místě.

Michal Kratina, Kladno B:

Dnes jsme hráli čtyřky. Turnaj byl velmi zábavný a hodně jsme se tam naučili. Ze čtyř zápasů  měl náš tým B dva silné soupeře. Základní skupinou jsme prošli lehce, hráli jsme proti slabším soupeřům. V dalším kole jsme ve velkém boji s Královým Dvorem vyhráli oba sety shodně 25:23 a byli jsme ve finále proti Odolena Vodě A !!! Nedali jsme soupeři šanci a vyhráli jsme 2:0. Rozhodčí pískal velmi spravedlivě a my jsme hráli velmi dobře a proto jsme se umístili na prvním místě. Tým A prošel také bez problému základní skupinou, ale po prohře s Vodolkou A je čekal boj o 3. místo s Královým Dvorem. Po velkém boji nakonec prohráli a skončili čtvrtí. Tým C skončil na 12. místě.