Hodnocení Jirky Kopeckého – 1.liga Juniorů

1. liga juniorů

V sobotu k nám zavítal dosavadní vedoucí celek ligy z Budějovic.

V každém setu jsme si udělali několika bodový náskok, který jsme během setů udržovali až do koncovek.

Během zápasu jsme se nevyvarovali nevynuceným chybám, nakonec udělal soupeř chyb víc a mohli jsme si tak připsat potřebné body do tabulky.

Po dohrání zápasu na některé hráče čekal zápas za muže B.

Po dvou hodinkách jsme nastoupili k druhému zápasu. Nastoupili jsme stejně jako v prvním utkání, dobře jsme pracovali na servisu a soupeře drželi lehce pod tlakem. V koncovce jsme se opět nevyvarovali chyb a soupeře dostali do hry. Set jsme uhráli, a do druhého jsme nastoupili dosti lehkovážně. Soupeři jsme darovali několik laciných míčů, začali jsme dělat chyby na servisu a  přihrávce a naše koncentrace byla u některých jedinců na jiném místě než je palubovka. Do třetího setu jsme se vrátili zase koncentrovaní a soupeři behěm setu odskočili na rozdíl 9 bodů, který jsme si udrželi až do konce setu. Čtvrtý set byl opět v režii hostů. Naše velká chybovost na servisu, přihrávce a útoku vza la za sv é. Do tie-breaku jsme šli s odhodláním, ale jen slova nestačí, soupeř byl důraznější na servisu i útoku a tak si zaslouženě pátý set vybojoval.

Rozdáváme soupeřům doma body, jak na běžícím pásu. Tak v příštím kole nás čeká celek Plzně se kterým by jsme měli bodovat naplno.

Jiří Kopecký, trenér Juniorů a Kadetů Kladno volejbal cz