Hodnocení KP kadetů od trenéra Kopeckého

KP kadetů
9.9. proběhlo první kolo KP kadetů. Zápasy jsme odehráli v náhradní hale BIOS.
První zápas proti sobě nastoupila družstva Roztok u Prahy a Kladna jři B.
První set byl v režii našich hráčů, dobře jsme podávali a soupeři tak dělali velké problémy. Set jsme vybojovali 25:22 a to bylo na delší dobu vše. V druhém a třetím setu, jsme ve hře napáchali tolik chyb a dá se říct, že jsme oba sety darovali soupeři zadarmo. Do čtvrtého setu kluci nastoupili s odhodláním si čtvrtý set vybojovat a to se taky povedlo. Soupeře jsme znouvu trápili servisem a set si urvali rozdílem třídy 25:12.  V tie-breaku se hrálo o každý balón, škoda naší nesoustředěnosti v koncovce, která nás nakonec stála vítězství v zápase.

Kladno jři B 2:3 Roztoky (22, -23, -20, 12, -11)

V druhém zápase nastoupil celek z Roztok proti kadetům.
Ikdyž se naši svěřenci celý zápas na hřišti hledali, nakonec v celku s přehledem zápas vyhráli. Velmi dobře jsme v celém utkání odpodávali, v mezihře jsme udělali méně chyb než soupeř a výhru si tak zasloužili.

Roztoky 0:3 Kladno (-19, -13, -16)

 

V posledním zápase dne, se proti sobě postavili kadeti a junioři B.
Kadeti během zápasu udělali méně chyb a v celku lehce přehráli juniory ve všech setech. Mohli si tak v poklidu připsat prvních 6 bodů do tabulky.

Kladno 3:0 Kladno jři B (17, 15, 14)

KP kadetů
16.9. pokračovalo druhé kolo KP kadetů. Na sraz nedorazili dva hráči z juniorky a tak se rezerva vydala jen v 6 hráčích, u kadetů nikdo nechyběl., Cesta do Kolína proběhla v poklidu a někteří hráči načerpali sily ve spánku. Toto kolo se odehrálo na venkovních kurtech a tak někteří hráči v chladném ranním počasí vypadali jako sněhulaci. Proti kadetům nastoupila rezerva Kolína a naši svěřenci se v prvním setu hledali. Během prvního setu jsme napáchali mnoho chyb na přihrávce a podání a tak se bojovalo o každý míč až do koncovky. V té jsme hru uklidnili a mohli si tak připsat první venkovní set. V druhém a třetím se naše hra převyšovala hru soupeře a v celku lehce jsme si dokráčeli pro výhru v tomto z&aacut e;pase.

Kolín B 0:3 Kladno (-23, -13, -13)

 

Junioři nastoupili proti Nymburku, tým soupeře se po hřišti hemžil jak kobylky a nedal našim svěřencům naději na výhru. Ikdyž se naši hráči snažili, tak nakonec absence některých hráčů byla znát.

Nymburk 3:0 Kladno jři B (7, 14, 12)

 

V dalším kole nastoupili kadeti proti Nymburklu, který po výhře nad naší rezerou vstoupil do utkání odhodlaněji. Během hry jsme udělali několik chyb v rozehrách a se soupeřem jsme se trápili až do koncovky. V koncovce nás zaskočil rozhodčí, když ukončil zápas za stavu 25:24 pro soupeře. Po chvilkách rozpaků nám bylo sděleno, že na počítadle chybí několik číslic.  To některé naše svěřence nakoplo, a v dalších setech nedali soupeři šanci.

Kladno 3:1 Nymburk (-22, 22, 13, 18)

 

Béčko nastoupilo proti Kolínu a už od prvních míčů trenéra nemohli svěřenci potěšit, tolik chyb v mezihře jsme ještě snad během jednoho zápasu neviděli. První i druhý set byl pro náš tým propadák,nedařilo se na přihrávcše a když už jsme vybojovali servis na svojí stranu, následně jsme soupeři hned odevzdali chybou na této činnosti. Ve třetím setu to vypadalo na ručník do ringu, ale během druhé půle se nám zadařilo udržet jednoduché podání a ve hře nenadělat tolik chyb a nakonec si vybojovat třetí set. Ve čtvrtém setu nás soupeř zase převálcoval a uspokojení ze třetího setu nám vydrželo až do konce 4.sady.

Kladno jři B 1:3 Kolín B (-15, -8, 24, -5)

 

23.9. proběhlo 3. kolo KP kadetů v naší KSH.

Přivítali jsme loňské finalisti KP Odolenu Vodu a Benátky nad Jizerou.

Kadeti v prvním zápase nastoupili proti Odolené Vodě, a tak se opakovalo loňské finále o první příčku. Do zápasu hráči nastoupili s odhodláním soupeři nic nedarovat, dobře jsme pracovali na přihrávce, mezihře a soupeře zatlačili na servisu. V prvních dvou setech se nám dařilo eliminovat nejlepšího hráče soupeře. Ve třetím setu jsme polevili a ikdyž jsme po skončení druhého setu kluky nabádali, že nemohou polevit opak byl pravdou. Soupeř nás zatlačil servisem a nedal nám moc šance na obrat. Do čtvrtého setu jsme udělali pár změn a vrátili se k soustředěné hře. Přestali jsme chybovat v mezihře, podařilo se nám zobnout několik těžkých útoků soupeře a nakonec ho udolat

Kladno 3:1 Odolena Voda (19, 19, -15, 20)

 

Rezerva juniorky nastoupila proti Benátkám i s hráči, kteří letos začinají s volejbalem. V prvním setu jsme se soupeřem drželi krok až do koncovky, ve které měl víc štěstí soupeř. V druhém se naše hra rozpadla jak domeček z karet a soupeř nás lehce přehrál. Ve třetím setu jsme soupeři nic nedarovali, zlepšili podání, mezihru a soupeře zatlačili na saku. Ve čtvrtém nám soupeř odskočil už na začátku a skóre navyšoval během celého setu.

Kladno jři B 1:3 Benátky nad Jizerou (-21, -10, 24, -16)

 

Druhý zápas juniorka nastoupila proti Odolce a ikdyž se naši svěřenci snažili co to šlo, na set v zápasu nedosáhli. Nejblíž měli ve třetím setu, kdy se soupeř o výsledek trochu mohl obávat :-).

Odolena Voda 3:0 Kladno jři B (11, 18, 20)

 

Druhý zápas kadetů proti Benátkám jsme nastoupili od prvních balónu naplno, velmi kvalitně jsme odpodávali, některým hráčům sedla plachta a soupeři nadělali na přihrávce paseku. V mezihře jsme dokázali po lehkých útocích soupeře, útočit bodově z prvního sledu, zapojené útoky z pipu, na které nedokázal soupeř reagovat. V druhém setu jsme prostřidali hráče a hra trochu připomínala žákovský volejbal. Do třetího setu nastoupila lavička, která během hry předváděla hezké výměny. V koncovce jsme měli víc odvahy a ikdyž nás soupeř rychlostí blesku stahoval náš náskok, nakonec jsme set dotáhli do vítězného konce.

Benátky nad Jizerou 0:3 Kladno (-14, -19, -23)

Jiří Kopecký, trenér Juniorů a Kadetů Kladno volejbal cz