Naše „čtyřky“ na 3., 5. a 12. místě!

Hodnocení od Vojty Ctibora z týmu A:

Nedělní turnaj se hrál v Odoleně Vodě.

Náš tým (Kladno A) tvořili tito hráči: David Pergl, Vojta Svoboda, Lukáš Svoboda, Vojta Ctibor.

Vyhráli jsme několik zápasů, ale některé jsme bohužel prohráli.

Nejtežší zápas byl proti Králově Dvoře, který nás rozdrtil 2:0 na sety.

Naše nejčastější a největší chyba byla v podání, které přelétávalo hřiště a končilo v autech.

Ze zápasu mám dobrý pocit a přijde mi, že jsme se lépe sehráli.

Hodnocení od Matěje Kubelky z týmu B:

Hráli jsme celkem 5 zápasů. Naše družstvo Kladno B tvořili tito hráči: Kuba Kubišta, Kuba Hlaváček, Michal Kratina, Matěj Kubelka.

První zápas jsme hráli s Odolenou Vodou D. Vyhráli jsme 2:0. Celý zápas jsme byli dobří na servisu. Dávali jsme spoustu es. Jsme dobře sehraní, zaslouženě jsme vyhráli.

Druhý zápas jsme hráli s Nymburkem. Vyhráli jsme 2:0. Stále jsme tlačili na servisu. I příjem byl docela dobrý. V druhém setu jsme dobře smečovali.

Třetí zápas jsme hráli s Mělníkem. Vyhráli jsme 2:1. V prvním setu se nám moc nedařilo na příjmu. Soupeři se dařilo na podání. Nám se naopak na podání nedařilo, a set jsme prohráli. V druhém setu jsme se probudili a zlepšili jsme se na příjmu i na podání a set jsme vyhráli. V tie-breaku jsme vybojovali vítězství.

Čtvrtý zápas jsme hráli s Královým Dvorem. Bylo to už semifinále. Bohužel jsme prohráli 0:2. My jsme bojovali, ale soupeř byl celý zápas lepší.

Pátý zápas byl náš poslední, byl to boj o třetí místo. Hráli jsme s Odolenou Vodou B. Vyhráli jsme  2:1. Byl to vyrovnaný zápas, ale naštěstí jsme vyhráli v tie-breaku a měli jsme radost.

Trenérka Kačka Svobodová:

Dnes jsme zahájili další soutěž, ve které se můžeme letos hodně naučit, abychom to zúročili v příštím roce. V krajském přeboru čtyřek, který dnes zahájil v Odolene Vodě, jsme po mnoha bitvách obsadili 3., 5. a 12.místo.
Tým B, ve složení Kuba, Kuba, Michal a Matěj, vyhrál 4x a sklonit se musel pouze před pozdějším vítězem ze Dvora Králové. Obsadil krásné 3. místo.
Áčko Kladna, ve složení David, Vojta-Gandalf ,Vojta- Devítka a Lukáš, prohrálo jednou už ve skupině po bídném výkonu. Po opravách se dostalo znovu do boje o nejvyšší příčky, kde ovšem také narazilo na Dvůr Králové. Ten dnes opravdu kraloval, takže jsme odešli poraženi a zbyl na nás boj o páté místo. Tam jsme znovu narazili na tým Benátek, od kterého jsme ve skupině dostali na frak. Tentokrát jsme nic neponechali náhodě a po pěkném výkonu zvítězili 2:0 a obsadili tak 5.místo.
Družstvo C, tvořené pěticí Luky, Max, Ondra, Tomáš a Fanda podávalo výkony na hranici svých možností, otrkávalo se ve hře a nakonec skončilo 12.
Byl to náročný den pro všechny, ale na získávání herních zkušeností ideální.
🙂