Hodnocení víkendových zápasů od Vostyho a Jachni

Ke každému zápasu našich družstev se budeme snažit v letošní sezóně zprostředkovat hodnocení přímo od 1 hráče z týmu. Za mladší žáky už jste měli možnost přečíst si hodnocení od Davida Pergla a teď přinášíme pohled na zápasy od 2 hráčů A i B týmu:

Matyáš Jachnicki a hodnocení zápasů B týmu ze soboty 6. 10. 2018:

V sobotu 6.10 odehráli nasi muzi B své první a druhé kolo v 2.lize mužů. Jako soupeř jim v tomto kole čelil Jirkov. Naši orli se ho ovšem nezalekli a už od začátku prvního setu začali agresivně a ovládli první set 25:22, jejich dominantní hra pokračovala i v dalších dvou setech, které se nám také podařilo vyhrát a porazit tak Jirkov 3:0, ve druhém utkání jsme Jirkov porazili 3:1 a vezeme si tak zpět do Kladna 6 bodů.

Josef Vostárek a jeho hodnocení zápasu A týmu ze soboty 6. 10. 2018:

V Sobotu 6.10.2018 odehrálo Kladenské áčko v Odolené Vodě druhé kolo Uniqa Extraligy mužů. Kladenský kádr vyhrál 1. set. V druhém setu se Kladenské áčko začalo trápit a zkomplikovalo si zápas. Odolka začala hrát velmi bojovně, obětavě a Kladenský áčko si s tím nedokázalo poradit. Zápas nakonec skončil 3:2 pro Odolenou Vodu a Kladno si tímto veze 1 bod do tabulky.